Inschrijven

Snel en makkelijk inschrijven voor zwemles

Zwemles is in Nederland heel vanzelfsprekend. Dat is ook niet zo gek met al dat water om ons heen. Om veilig te zijn in en rond het water is het belangrijk om al op jonge leeftijd te leren zwemmen. Leren zwemmen begint met het Zwem ABC, de drie nationale zwemdiploma’s A, B en C. Met het complete Zwem ABC op zak ben je waterveilig. Schrijf je via de webshop in voor zwemles op jouw niveau. Klik op de roze button hieronder om direct naar de webshop te gaan!

Doorgaan voor het B- of C-diploma of heb je ergens anders al zwemles gehad?
Heeft je zoon/dochter het vorige diploma bij ons gehaald of heeft je zoon/dochter al in een ander zwembad zwemles gehad en wil je bij ons verder? Neem dan contact op met Wilma via w.vandervlugt@sportfondsen.nl

Inschrijfgeld

Het inschrijfgeld betaal je voor de inschrijving en het inschrijfpakket welke je ontvang bij de start van de zwemlessen. Beslis je om toch niet bij zwembad BinnenZee op zwemles te gaan dan kan er geen restitutie van het inschrijfgeld plaatsvinden. Ook geeft het betalen van inschrijfgeld geen recht op een diplomagarantie pakket..

Direct inschrijven voor onze zwemlessen

Direct inschrijven voor onze zwemlessen

Inschrijven zwemlessen
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.