Binnen

Floatfit

Balans houden op een drijvende mat

Wil jij meedoen met een superleuke, uitdagende en gezellige les waarbij je ongemerkt spieren traint waarvan je niet eens weet dat je ze hebt? Wil jij werken aan je core-stability en je houding en balans verbeteren? Dan is FloatFit de les voor jou!

Bij FloatFit geven we les op een drijvende mat. Op deze mat voer je oefeningen uit die voornamelijk zijn gebaseerd op fitnessoefeningen terwijl je continue bezig bent je balans te houden op de bewegende mat. De bewegingen van de mat op het water zorgen voor de extra intensiteit en een training die niet te vergelijken is met welke andere training dan ook!

Kleding
Tijdens FloatFit mag je over je badkleding heen een sportbroekje en/ of shirt dragen, net waar jij je prettig in voelt. Belangrijk is dat de kleding nat mag worden en niet te zwaar wordt als het nat is.

Wanneer

Maandag en Dinsdag avond van 20.05 tot 21.10, in deze tijd worden er 2 lessen gegeven. U kunt zich inschrijven voor de les op de website via onderstaande knop.

Webshop - Registreer expositie (nexusportal.nl)

Kosten

De kosten zijn 8,50 euro per losse les of een 12 bezoekenkaart ( 12x sporten voor de prijs van 10x)

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
  • Handdoek
  • Shirt en broekje

Tarieven

Losse les
8,50
12 bezoekenkaart Float Fit
85,00
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.