Ik heb al les

Hier vind je alle info als je al op zwemles zit

Header nieuw 10.jpg

Op deze pagina vind je alle belangrijke en praktische informatie die je nodig hebt als je al bij ons op zwemles zit. Wij hebben geprobeerd alles zo duidelijk mogelijk te beschrijven maar mail ons gerust als je nog vragen hebt.

Informatie brochure

Download de informatiebrochure met daarin alle belangrijke en praktische informatie over de zwemlessen.

Klik hier voor de brochure:

Zwemles met Jip

Ziek melden

Bij eenmalige afwezigheid door ziekte hoef je dit niet te melden. Is je kind langdurig afwezig dien je dit wel te melden zodat we de maandkaart of het a/b pakket kunnen stoppen. Zo voorkom je dat deze onnodig doorlopen.

Inhaalles

Heb je een les gemist en wil je deze graag inhalen? Vul dan onderstaand formulier in of stuur een e-mail aan inhaalles.binnenzee@sportfondsen.nl

Wisselen van dag en /of tijd

Wil je graag de zwemles volgen op een andere dag of tijd? Neem dan even contact op met Wilma via w.vandervlugt@sportfondsen.nl

Zwemles in de vakantie

Op de zomervakantie na gaan de zwemlessen tijdens de schoolvakantie gewoon door. Wel worden deze naar de ochtend verzet.

Zelf oefenen

Als extra service mag elk kind wat bij ons op zwemles zit gratis recreatief zwemmen. Zo kan er op een leuke manier wat extra geoefend worden.

Tevens hebben wij een JIP Oefenuurtje. Deze is op elke zaterdag (buiten de vakanties om) van 14.00 tot 15.00uur. Dan kan er 1 ouder/verzorger komen oefenen met het kindje dat op zwemles zit. Voor de ouder/verzorger betaal je dan een gereduceerd tarief.

Kleding zwemmen en eisen

Als kinderen buiten in de gracht of een sloot vallen hebben ze vaak ook kleding aan. Om te zorgen dat je dan niet in paniek raakt, moet dit wel geoefend worden. Ook moet je dan zelfstandig op een boot of op de kant kunnen klimmen. Dit wordt allemaal geoefend tijdens deze lessen. Meer weten over deze lessen en het rooster van het zwemmen met kleding? Klik dan op de roze button hieronder!

Inhaalles aanvragen

Nog 500 tekens resterend
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.