Kinderfeestjes

Kinderfeestjes

Kinderfeestje in het zwembad

Contentpagina Kinderfeestjes - header nieuw.jpg

Dé plek voor een kinderfeestje? Het zwembad natuurlijk! Bezorg je kind een onvergetelijke verjaardag met een partijtje bij BinnenZee. Ook een discofeestje is ontzettend leuk voor kinderen. Met discolichten en muziek toveren we ons zwembad om tot een echte disco. Soms is er zelfs een echte dj!


Compleet verzorgd
Welk feestje je ook kiest, we zorgen altijd voor een fantastisch uitje. Denk aan een vrolijke ontvangst, meegebrachte cadeautjes uitpakken, zwemmen met of zonder zwemlesgever en daarna…lekker eten en drinken! Ook voor ouders is een zwemfeestje ideaal. Onze geheel verzorgde feestjes nemen je werk uit handen en kunnen bij slecht weer gewoon doorgaan.

Bij zwembad BinnenZee bieden wij de volgende kinderfeestjes aan:

  • Vrijzwemfeestje (ook mogelijk tijdens het discozwemmen).

Deze feestjes vinden plaats tijdens het recreatief zwemmen. Voor de tijden kunt u kijken op ons rooster.


Heeft u vragen met betrekking tot het organiseren van een kinderfeestje bij ons? Neem gerust contact met ons op.

Naast een kinderfeestje is het natuurlijk ook mogelijk om voor een verjaardag te komen vrij zwemmen. Klik op de button hieronder voor al onze feestelijke activiteiten.

Heb je een vraag?

Nog 500 tekens resterend
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.