Contact

Adresgegevens:
Zwembad BinnenZee

Nieuwe Zeeweg 165
2202HA Noordwijk

Contactgegevens:
Tel: 071-3613333
E-mail: binnenzee@sportfondsen.nl

E-mail: inhaalles.binnenzee@sportfondsen.nl

Openingstijden receptie:
Maandag 09:00 - 12:00 uur / 15:00-21:00 uur
Dinsdag 07:00 - 12:00 uur / 15:00-20:30 uur
Woensdag 09:00 - 21:00 uur
Donderdag 07:00 - 12:00 uur / 15:30-21:00 uur
Vrijdag 09:00 - 21:00 uur
Zaterdag 10:30 - 15:00 uur
Zondag 09:00 - 16:00 uur


Waar kun je ons vinden?

Via deze link kunt je via Google Maps een route richting zwembad BinnenZee vinden.


Wanneer je van plan bent om met het openbaar vervoer richting zwembad BinnenZee te komen, kijk dan goed op www.9292.nl zodat je niet voor verrassingen komt te staan!

Heb je een tip voor ons of een vraag waarmee we je kunnen helpen, dan horen we dat graag!
Vul hieronder het contactformulier in en we gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag. Je kunt ons natuurlijk ook bellen op telefoonnummer 071-3613333. We zijn telefonisch bereikbaar voor al uw vragen.

Heb je een vraag?

Algemeen

Klik hier voor een overzicht van onze regulieren openingstijden en activiteiten overzicht.

Klik hier om de openingstijden van de receptie te bekijken.

Klik hier voor een overzicht van onze tarieven.

Ja, er zijn grote kluisjes aanwezig in onze garderobe. Je kunt gebruik maken van de kluisjes met een €0,50 munt. Na afloop ontvang je de €0,50 munt weer terug.

Ja, aan de kassa is het mogelijk om zwembandjes en zwemluiers aan te schaffen. Kinderen zonder zwemdiploma mogen alleen onder begeleiding van een volwassene (18 jaar of ouder) zwemmen, en dienen altijd zwembandjes te dragen.

Ja, je kunt bij ons gratis parkeren.

Let op. Ons parkeerterrein is wel een blauwe zone. Vergeet dus niet uw parkeerkaart!

Ja, gevonden voorwerpen worden maximaal twee weken bewaard bij de receptie. Om contact op te nemen met de receptie klik je hier.

Ik zit al op zwemles

Je kunt je kind telefonisch of via e-mail afmelden voor de zwemles. Klik hier om contact op te nemen.
Vermeld duidelijk de naam van jouw kind en bij voorkeur ook het pasnummer. In het geval dat je kind i.v.m. ziekte eenmalig niet naar de les kan komen, kan jouw kind een inhaalles volgen. Je kunt dit melden bij de Hoofdzwemzaken. Telefonisch op 0713613333 of per mail.

Voor een overzicht van de data voor het diplomazwemmen klik je hier.

Wil je contact over de verwachte wachttijd van jouw kind? Dat kan telefonisch of via e-mail. Klik hier om contact op te nemen.

De zwemlessen gaan altijd door. Alleen niet op officiële feestdagen. In de zomervakantie is er een aangepast zwemles rooster. Hier kun je lessen voor inkopen. Ouders van leskinderen worden daar altijd in juni over geïnformeerd. Voor een overzicht van het zwemmen in de vakanties en de feestdagen klik hier.

Je kunt de vorderingen van jouw kind volgen door in te loggen op het leerlingvolgsysteem. Hier worden na elke zwemles zo spoedig mogelijk de scores toegevoegd. Het leerlingvolgsysteem kun je eenvoudig openen op de website. Klik hier.

LET OP: Het leerlingvolgsysteem werkt nog niet optimaal. Onze ICT afdeling is hiernaar aan het kijken.

Voor vragen over de voortgang van uw kind kunt u terecht bij de receptie. Hier kunt u een belverzoek achter laten.

Je kunt het voor je kind makkelijker maken door veel te gaan zwemmen. Doe dan geen oefeningen, maar maak het zwemmen leuk. Ga samen van de glijbaan of doe spelletjes. Jouw aanwezigheid zorgt ervoor dat je kind zich op zijn/haar gemak gaat voelen in het water. Dat geeft zelfvertrouwen!

Een kind moet eerst ‘watervrij’ zijn alvorens het kan leren zwemmen. Voor ons is een kind watervrij als het zonder angst in speelse situaties geheel onder water durft en een aantal tellen zonder hulpmiddelen goed kan drijven op buik en rug.

In onze visie kunnen kinderen van 4 à 5 jaar alleen maar leren door te spelen. Een kind van die leeftijd kan niet een heel uur alleen maar baantjes zwemmen. Er worden wel banen gezwommen, maar wij proberen dat zoveel mogelijk met speelse vormen te combineren, waardoor een kind zwemles leuk vindt en sneller leert. Wij leren de kinderen vanaf de eerste les al zelfstandig en in groepjes te werken. Met opdrachtkaarten oefenen kinderen zelfstandig bepaalde vaardigheden die eerder al zijn aangeleerd. Hierdoor kan de zwemlesgever heel gericht met een klein groepje intensief iets oefenen.

Opwaarderen kan in de omgeving van jouw kind in onze webshop. Of aan de receptie.

Stap 1: Gaan naar onze webshop en log eenvoudig in.
Stap 2: Kies voor het tabblad “Abonnement”.
Stap 3: Kies het juiste zwemlesproduct en plaats deze in de winkelmand.
Stap 4: Vergeet niet om de juiste kaart te selecteren (bestaande kaart als jouw kind al zwemt).
Stap 5: Controleer of het juiste kaartnummer onder in beeld staat.
Stap 6: Ga vervolgens door naar afrekenen en ga door in de iDEAL omgeving
Stap 7: De kaart is opgewaardeerd en je kunt nu eenvoudig de les afwaarderen via onze afwaardeerzuil en de bon meenemen naar de zwemzaal.

Banenzwemmen

Ja, banenzwemmen is mogelijk. Voor tijden en tarieven kijk je hier. Let op! Vooraf inschrijven is verplicht. Reserveren kan hier.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.