Nieuws

Zomerzwemlessen

zwemles lesgever met leskind rugligging

Zomerzwemlessen te boeken online

De reguliere zwemlessen zoals deze nu plaatsvinden komen tijdens de zomervakantie te vervallen. Er zijn twee verschillende manieren om tijdens de zomervakantie de zwemlessen voort te zetten. De lessen vinden plaats van maandag tot en met vrijdag tussen 09:15 en 10:00

Hieronder leest u ons zomerzwemles aanbod:

45 Minuten lessen

Dit is een les in groepsverband met een maximaal aantal van 12 kinderen. De les duurt 45 minuten. De zomerlessen zijn voor de niveaus 2-3-4-5 B en C.

45 Minuten les groepsverband = € 13.50

Privé zwemlessen + duiklessen
In deze les kan er deelgenomen worden aan de privé/duik zwemlessen vanaf niveau 2. Deze les wordt gegeven op alleen donderdagen in groepjes van maximaal 3 kinderen per instructeur en duurt 30 minuten..

30 Minuten privé les = € 27,50 per les.

Afzwemmen
Voor alle kinderen die door het volgen van de zomerzwemlessen kunnen afzwemmen wordt er zaterdag 24 augustus afgezwommen.

Het bovenstaande zomerzwemlesaanbod is niet te volgen met een 4 weken (45 min) leskaart of een A/B diplomagarantie pakket. De geldigheid van alle huidige zwemleskaarten zullen met 6 weken worden verlengd. Mocht u geen gebruik willen maken van onze zomerzwemlessen is dit natuurlijk geen probleem en wensen wij u een goede vakantie.

Bij onvoldoende aanmeldingen behouden wij het recht aanpassingen te doen in het rooster. Dit zal altijd vroegtijdig en zoveel mogelijk in overleg plaatsvinden. Mochten er nog vragen zijn dan beantwoorden wij deze graag aan de receptie.

Via onderstaande link komt u in het reserveringssysteem. Scroll daar door naar de juiste week en dag.

https://www.supersaas.nl/schedule/ZwembadBinnenZee/Zomerzwemlessen?clangct=fde9e5ef331c452e247c5939795c2a2f35706d407c4c7d7b3108.dmVybGVuZ2luZw

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.