Vacature: Accommodatie manager

Nieuws

Vacature: Accommodatie manager

0016_check-steur-016.jpg

Ben jij het nieuwe gezicht van de Binnenzee?

Samen met jouw team ervoor zorgen dat De BinnenZee dé plek is waar onze bezoekers graag werken aan hun vitaliteit. Daar doe je het voor.

Jij geeft leiding aan een team van ongeveer 11 fte. Je zet de grote lijnen uit en helpt het team te focussen op de belangrijkste doelstelling van onze organisatie. Jouw nieuwe baan is er een vol afwisseling en verantwoordelijkheid.

Sportfondsen Noordwijk B.V. is een dochteronderneming van Sportfondsen Nederland die ook de backoffice verzorgt op het gebied van onder andere (financiële) administratie, marketing & communicatie, bouw & techniek en HR. Je bent de verbindende factor tussen De BinnenZee, Sportfondsen Nederland, de gemeente Noordwijk, de lokale verenigingen, onze vaste gasten én onze regionale en landelijke samenwerkingspartners. Je analyseert, bewaakt en brengt advies uit over onze positie in de markt.

  • Je neemt graag initiatief.
  • Jij gaat werken met leuke collega’s in een fijne, informele sfeer. Wij doen zoveel mogelijk samen en we helpen elkaar. Wat er ook moet gebeuren.
  • Je kunt goed met anderen overweg; je legt en onderhoudt makkelijk contacten.
  • In beweging brengen en houden van de bewoners van Noordwijk en omstreken.

Interesse? Klik dan hier.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.