Goed nieuws!

Nieuws

Goed nieuws!

Online reserveren.jpg

Vanaf 5 juni worden er weer doelgroepen gegeven en kunnen jullie komen vrijzwemmen!

Yes! goed nieuws,

Vanaf zaterdag 5 juni openen wij onze zwembaddeuren naast het banenzwemmen ook weer voor de doelgroepen en voor het recreatief zwemmen. Ook hierin werken wij met tijdsblokken en een maximaal aantal zwemmers. Je moet van te voren een plek reserveren in ons reserveringssysteem. Onder de knop reserveren in de balk hierboven, en onderaan dit bericht vind je een link naar ons online reserveringssysteem. Om ook deze versoepeling in goede banen te laten verlopen zijn er een aantal regels waar we ons met zijn allen aan zullen moeten houden:

  • Heeft u klachten? Blijf dan thuis.
  • Er wordt in alle gevallen 1,5 meter afstand gehouden van het personeel en andere bezoekers. Zowel binnen als buiten het pand.
  • Het is verplicht om in het zwembad een mondkapje te dragen, handen te desinfecteren, de aangegeven routing en aanwijzingen van het personeel op te volgen.
  • Vooraf reserveren is verplicht. Het reserveren gaat per tijdsblok. Het is gewenst om online te reserveren. Onderaan dit nieuwsbericht vind u de link naar ons reserveringssysteem. Mocht het niet lukken om online te reserveren, dan kunt u tussen 10:30 uur en 11:30 uur een telefonische reservering plaatsen. Reserveren aan de receptie is niet mogelijk.
  • Voor en na het zwemmen kunt u gebruik maken van de gele cabines. Deze dienen na gebruik zelf gedesinfecteerd te worden. In het zwembad volgt u de aangegeven route.

Naast het aanbieden van zwemactiviteiten is onze horeca van maandag tot en met vrijdag in de ochtend ook weer geopend. In de horeca dient u een zitplaats te zoeken, wij komen bij u aan de tafel om een bestelling op te nemen. Bestellen kan dus niet aan de bar.

Vergeet u niet online te reserveren? Dit is namelijk verplicht. Zonder reservering is het niet mogelijk om te komen zwemmen.

Voor vragen kunt u ons altijd telefonisch bereiken of een bericht sturen

Wij zijn blij dat wij jullie vanaf zaterdag 5 juni weer mogen verwelkomen voor veel van onze activiteiten!

Tot snel!

Team BinnenZee

Reserveren voor het banenzwemmen:

https://www.supersaas.nl/schedule/ZwembadBinnenZee/Banenzwemmen

Reserveren voor het recreatiefzwemmen:

https://www.supersaas.nl/schedule/ZwembadBinnenZee/Recreatief_zwemmen

Reserveren voor een van onze doelgroepen:

https://www.supersaas.nl/schedule/ZwembadBinnenZee/Activiteiten_BinnenZee

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.