Helaas zijn wij gesloten, wel zwemlessen.

Nieuws

Helaas zijn wij gesloten, wel zwemlessen.

binnenzee lockdown.jpeg

Zwembad gesloten per 19/12/2021

Beste bezoekers,

Gisteren hebben wij te horen gekregen dat wij helaas onze deuren zullen moeten sluiten. Dit geldt voor al onze activiteiten, behalve voor de zwemlessen. Wij vinden het heel erg jammer dat wij onze andere sporters niet meer kunnen verwelkomen in onze accommodatie.

Voor de zwemlessen van het A, B of C diploma zijn wij wel geopend tot 17:00 uur.

Van 20 tot en met 24 december zijn er zwemlessen volgens het normale rooster. Deze vindt u hier.

Van 27 december tot en met 9 januari zijn er zwemlessen volgens het kerstrooster. 31 december is er geen zwemles. Het rooster voor tijdens de kerstvakantie vindt u hier.

Om de zwemlessen door te kunnen laten gaan zijn er een aantal nieuwe maatregelen waar wij ons met zijn alle in en rondom het zwembad aan zullen moeten houden:

  • We zullen tijdens de zwemlessen weer gaan werken met een routing. Alle looprichtingen zullen in het zwembad aangegeven staan.
  • Bij binnenkomst is een mondkapje verplicht en wordt uw QR code gescand. Uw kind mag maximaal 7 minuten voor het starten van de zwemles gebracht worden. De kinderen hebben hun zwemkleding al onder de gewone kleding aan. Probeer zo veel mogelijk de broertjes en zusjes thuis te laten.
  • De kinderen worden door de zwemleerkrachten opgehaald in de omkleedzone. De ouders verlaten hierna de omkleedzone via de horeca naar buiten.
  • Tijdens de zwemles mag er buiten gekeken worden. Let hierbij wel op 1,5 meter afstand. Zodra deze buiten niet gerespecteerd wordt, zullen wij de hekken moeten sluiten, en kan er buiten niet meer gekeken worden.
  • De kinderen worden na de zwemles bij de brandingang opgehaald (eerste deur links vanaf de parkeerplaats). Hier zullen de ouders per groep naar binnen geroepen worden om de kinderen op te halen. De zwemleerkrachten gaan niet met de kinderen mee de kleedkamers in
  • Wij vragen jullie om de kinderen thuis te douchen, dit om de doorstroom in de kleedkamers de kunnen bevorderen.
  • Heeft u na de zwemles een vraag over uw zoon of dochter? Dan kunt u bij ons aan de receptie een terugbelverzoek achterlaten. Wanneer de leerkracht aan het einde van de dag tijd heeft zal u een gebeld worden.

Naast deze richtlijnen blijven ook de algemene maatregelen van kracht.
- Coronatoegangsbewijs vanaf 18 jaar verplicht;
- 1,5 meter afstand houden vanaf 18 jaar verplicht ook met coronatoegangsbewijs.
- Mondkapje vanaf 13 jaar verplicht in openbare binnenruimtes (behalve tijdens sporten of zitten).

Pas goed op elkaar, blijf gezond en hopelijk zien we je in 2022 weer terug in onze accommodatie.

Team BinnenZee

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.