Dit zijn de nieuwe maatregelen

Nieuws

Dit zijn de nieuwe maatregelen

Njoy_Fitness_Noordwijk.jpg

Met ingang van zondag 28 november zijn dit de nieuwe maatregelen in onze accomodatie

Beste zwemmers,

Vrijdag 26 november zijn er nieuwe maatregelen aangekondigd die ertoe moeten leiden dat het aantal besmettingen heel snel afneemt. De belangrijkste maatregel is de sluiting van de accomodatie tussen 17:00 uur en 5:00 uur vanaf zondag 28 november.

Ook wij dragen ons steentje bij aan het omlaag brengen van de besmettingscijfers en sluiten vanaf zondag 28 november om 17:00 uur onze deuren. Dat is noodzakelijk, maar we vinden het niet leuk. Net nu we veel van onze vaste bezoekers weer in onze accommodatie terugzien, moeten we onze activiteiten na 17:00 uur stopzetten.

Dat betekent ook dat je in onze accommodatie overdag wel welkom bent:

- Tussen 5.00 en 17.00 uur (afhankelijk van de openingstijden);

- Met een coronatoegangsbewijs;

- Met een mondkapje (behalve tijdens het sporten of wanneer je zit) en wanneer je 1,5 meter afstand van elkaar houdt (behalve tijdens het sporten of een activiteit).

I.v.m. de aangepaste openingstijdens zullen wij ook ons zwem- en lesrooster aan moeten passen. Hoe dit rooster eruit komt te zien kunnen jullie vanavond op onze website vinden.

Wij hopen op een ieder zijn medewerking rondom deze nieuwe maatregelen. Blijf gezond en houd rekening met de algemene gezondheidsadviezen.

Team BinnenZee

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.